info@in-verbinding-tcb.nl | +31 625005595

Training

Met de juiste kennis kom je verder

Onze trainingen zijn erop gericht om professionals in zorg en/of onderwijs te versterken op specifieke onderwerpen

Trainingsaanbod In Verbinding

In Verbinding biedt diverse trainingen en workshops aan om jouw kennis en vaardigheden te vergroten. De kennis die jij opdoet in deze trainingen sluit aan bij de uitdagingen waar jij in jouw werk tegenaan loopt.

De kennis en vaardigheden die wij in de trainingen aan bod laten komen, helpen je om jouw professionaliteit in het omgaan met bepaalde problematiek te vergroten. Uiteraard staan wij niet alleen maar te praten voor de groep. We gaan juist samen met de deelnemers aan de slag om elkaar te inspireren en de vaardigheden eigen te maken in interactieve werkvormen.

Heb je interesse in een van onze trainingen? Lees dan even verder wat de training inhoudt en neem contact met ons op. In de agenda vind je de startdatums van de verschillende trainingen, die al gepland staan. Voor scholen of organisaties kunnen we altijd kijken of een maatwerk traject of in-house training voor het team mogelijk is.

De workshop Verbindend Gezag is bedoeld voor leerkrachten of andere begeleiders van jongeren met problemen. In de workshop leer je om als hulpverlener of leerkracht het gezag te behouden en hoe je in verbinding blijft met het kind of de jongere die jij begeleidt.

Tijdens de workshop komen methoden en informatie van Verbindend Gezag ® aan bod. De naam ‘Verbindend Gezag®’ is bedacht door Eliane Wiebenga, psycholoog en systeemtherapeut. Dit gedachtengoed gaat er kort gezegd vanuit dat het bij probleemgedrag van belang is, dat de relatie tussen het kind en de ouders, hulpverlener en/of leerkracht wordt hersteld.

Kosten: € 600,-, voor een groep van maximaal 15 personen.

Tijdsduur: 3,5 uur

Datum:

Lees meer

Seminar van 2 uur voor jonge mensen met een eetstoornis, die besloten hebben dat ze ervan af willen, en hun begeleiders. Wij bieden uitleg over hoe een eetstoornis ontstaat, hoe je deze kan herkennen en hoe te handelen als je ermee te maken krijgt. Daarnaast introduceren wij onze werkmethode In Control van jouw Eetstoornis.

Prijs: Gratis deelname

Tijdsduur: 2 uur

Datum:

Lees meer

In deze workshop leggen we in een theoretisch gedeelte uit wat wij verstaan onder (hoog)begaafdheid. We laten de verschillen tussen begaafd en intelligent zien en brengen de onderwijs- en begeleidingsbehoeften in kaart.

Prijs: €995,- ex btw

Tijdsduur: 1 dagdeel

Datum:

Lees meer

In deze interactieve workshop leggen we in een theoretisch gedeelte uit wat executieve functies zijn. De deelnemers leren hoe executieve functies vaak minder ontwikkeld zijn bij kinderen/jongeren  met leer- en/of ontwikkelingsstoornissen. We staan hierbij stil bij AD(H)D, ASS, DCD en dyslexie.

Prijs: €995,- ex btw

Tijdsduur: 1 dagdeel

Datum:

Lees meer

In deze interactieve workshop leggen we in een theoretisch gedeelte uit wat een DCD (Developmental Coordination Disorder) of coördinatie-ontwikkelingsstoornis is. Daarna laten we de deelnemers met een aantal leuke oefeningen ervaren hoe het is om problemen te hebben met je executieve functies.

Prijs: €995,- ex btw

Tijdsduur: 1 dagdeel

Datum:

Lees meer

In deze interactieve workshop leggen we in een theoretisch gedeelte uit welke vormen van autismespectrumstoornissen (ASS) er zijn. We leggen de 3 theorieën over de oorzaak van autisme uit: theory of mind, executieve functies en beperkte centrale coherentie.

Prijs: €995,- ex btw

Tijdsduur: 1 dagdeel

Datum: 11 december 2018, inloop vanaf 19.00 uur, duur van 19.30-22.30 uur.

Lees meer

In deze interactieve workshop leren de deelnemers technieken gebaseerd op NLP, die hen bewust maken van hun eigen communicatie. Zij krijgen inzicht in hun communicatie, de respons daarop en hoe ze effectiever kunnen communiceren.

Prijs: €1995,- ex btw

Tijdsduur: 2 dagdelen

Datum:

Lees meer

In deze interactieve workshop leren de deelnemers technieken gebaseerd op NLP, die ze bewust maken van hun eigen communicatie. Zij krijgen inzicht in hun communicatie, de respons daarop en hoe ze effectiever kunnen communiceren. Zowel met cliënten, als met collega’s.

Prijs: €1995,- ex btw

Tijdsduur: 2 dagdelen

Datum:

Lees meer

Al onze trainingen en seminars worden gegeven door minimaal 2 trainers.

Onze trainers zijn ervaren specialisten: o.a. gecertificeerd NLP-trainer, rouwbegeleider, KIES-trainer, Rots en Water trainer, Specialist Begaafdheid SE/ZOO, ik leer leren trainer, Specialist Begaafd en Speciaal i.o., plusgroep leerkracht en hebben ervaring in het begeleiden van jongeren met een ontwikkelingsstoornis.

Heeft u specifieke vragen?

Contact