info@in-verbinding-tcb.nl | +31 625005595

Coaching

Persoonlijke coaching vergroot jouw mogelijkheden

We bouwen samen met jou in een persoonlijk traject aan je competenties als professional in zorg en onderwijs

Coaching

Bij In Verbinding ben je aan het goede adres voor professionele coaching. Samen bekijken wat je nodig hebt om goed te functioneren en je te ontwikkelen en maken we een plan. Coaching beperkt zich bij ons niet alleen tot je werk en je loopbaan. Zoals met alles wat wij doen, kijken we verder en zoeken we de verbinding van alle aspecten in jouw leven.


Persoonlijk coaching voor professionals

Bij coaching voor professionals ontstaat de behoefte aan coaching vanuit het werk. Zoek je meer verdieping? Wil je weten wat voor jou de juiste volgende stap is? Of loop je juist vast in je huidige baan? Wij zijn er voor je met een stuk loopbaanbegeleiding, maar we gaan ook met jezelf aan de slag. Zo lopen wij een stuk van jouw pad met je mee en geven we je mooie inzichten om weer verder te kunnen in je werk of loopbaan.


Werkinhoudelijke coaching op maat

Heb je behoefte aan coaching op werkinhoudelijk vlak, in plaats van persoonlijk vlak? Wij kunnen je begeleiden en samen met jou reflecteren op jouw handelen. Denk hierbij aan inhoudelijke coaching van een leerkracht met een zorgleerling in de klassensituatie. In dat geval staan we niet de leerling, maar juist de leerkracht bij in zijn of haar professionele handelen. Zo dragen wij onze vakkennis en ervaring graag over aan mede-professionals.

Coaching kan individueel of in kleine groepen plaatsvinden. Wij hebben veel ervaring met het begeleiden van mensen met een autisme spectrum stoornis en/of hoogbegaafdheid. Deze kennis kunnen wij met je delen door jou te coachen op inhoud.

Wil je weten of deze coaching goed bij jou past? Neem dan contact met ons op en stel je vraag!


Vervolgstappen als coaching tekortschiet

Bij een coachingstraject onderzoeken we jouw rol als professional, met de focus op de werksituatie. Soms loop je er dan tegenaan dat er meer speelt, of dat de oorzaken van blokkades of frustraties ergens anders vandaan komen.

Binnen het team van In Verbinding kunnen wij je dan verschillende vormen van therapie beiden, wanneer er een hulpvraag ontstaat. Wij bieden de volgende therapievormen aan:

  • EMDR
  • MBIT
  • Systeemtherapie
  • NLP
  • Interactieve zelf-resonantie
  • Begeleiding bij stress en burn-out
  • Familieopstellingen
  • Inner Child

Meer weten? Neem dan snel contact op!

Contact